Tandarts N. Molenaar

Naam: Natascha Molenaar

Geboorteplaats: Giessenburg

Woonplaats: Giessenburg

Burgerlijke staat: Samenwonend


Graag wil ik mij aan u voorstellen: mijn naam is Natascha Molenaar en ik ben geboren en opgegroeid in Giessenburg. 

Na mijn VWO-opleiding in Gorinchem ben ik tandheelkunde gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zes jaar ben ik in juni 2014 als tandarts afgestudeerd, en op dit moment ben ik werkzaam in drie verschillende praktijken in de regio. Tevens volg ik vanaf begin 2018 een twee-jarige opleiding orthodontie.

Na mijn afstuderen ben ik gaan samenwonen met Anne-Paul in Giessenburg. Wij hebben een klein huisje aan de Giessen waar we heel fijn wonen met onze twee honden, kippen en schapen.

In mijn vrije tijd ga ik wandelen in de polder met de honden. En in de winter ga ik graag skiën, en als er ijs ligt vind ik het leuk om te schaatsen. ‘s Zomers vinden wij het fijn om te fietsen in de omgeving of om een stukje te gaan varen. Ook de contacten met mijn studievriendinnen vind ik erg belangrijk, en als de tijd het toe laat spreken wij af om gezellig bij elkaar langs te gaan.

Daar ik zelf uit een dorp kom ervaar ik de kleinschaligheid en de gemoedelijke sfeer die in de praktijk heerst als zeer prettig

Prins Clausstraat 2, 2974 BL Brandwijk, tel: 0184-642045, info@mondzorggraafstroom.nl