Mondhygienist C. van Pelt- de Bruijn

Naam: Carola van Pelt- de Bruijn

Geboorteplaats: Giessenburg

Woonplaats: Giessenburg

Burgerlijke staat: getrouwd

Kinderen: 4 dochters


Ik ben Carola van Pelt en werk al ruim 27 jaar met veel plezier als mondhygiënist in verschillende praktijken in de regio. Sinds nov. 2018 ben ik hier in Brandwijk werkzaam als mondhygiënist bij Mondzorg Graafstroom.

Na mijn VWO in Gorinchem, heb ik in 1992 mijn HBO-opleiding tot mondhygiënist aan de Hogeschool Midden Nederland te Utrecht voltooid.
Na mijn afstuderen ben ik in verschillende praktijken in de regio (Gorinchem, Sliedrecht en Leerdam) werkzaam geweest. Momenteel ben ik naast Mondzorg Graafstroom ook nog werkzaam als mondhygiënist bij Tandartsenpraktijk Gildenwijk en Mondhygiënistenpraktijk DentalCare te Gorinchem.

Mondzorg Graafstroom is een gezellige en gemoedelijke dorpspraktijk met veel persoonlijke aandacht en een professioneel team. Ik vind het fijn dat ik dit team met mijn specialisme mag versterken.
De mondhygiënist is de specialist op het gebied van het voorkomen van mond- en tandvleesproblemen. Tevens behandelt de mondhygiënist ontstekingen van het tandvlees en kaakbot om nieuwe problemen te voorkomen, met als doel: het behoud van uw tanden en kiezen en een schone en gezonde mond! 
Om u de kwaliteit en zorg te kunnen bieden, die u verdient, volg ik regelmatig bij- en nascholing, heb ik regelmatig intercollegiaal overleg en sta ingeschreven in het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM). 

Wellicht een keer tot ziens bij Mondzorg Graafstroom!

Prins Clausstraat 2, 2974 BL Brandwijk, tel: 0184-642045, info@mondzorggraafstroom.nl